Aktuálně
Home :: Aktuálně :: Výstavy a veletrhy :: Dřevostavby 2016

Dřevostavby 2016

28.01.2016
Srdečně Vás zveme na 11. MEZINÁRODNÍ VELETRH DŘEVĚNÝCH STAVEB, KONSTRUKCÍ A MATERIÁLŮ. V termínu 4.-7.2.2016, výstaviště Praha Holešovice. Najdete nás ve stánku LK33 firmy Insowool, se kterou spolupracujeme. Ve stánku budou umístěny naše výrobky I-OSB a izolační materiál Pavatex. Těší se na Vás zástupci naší společnosti s nabídkou poradenství všem zájemcům.

Zájem o problematiku dřevostaveb má stále zvyšující se tendenci. V roce 2012 činil podíl dřevostaveb na nově postavených domech na našem trhu téměř 10%, v roce 2015 je to již 13%. Zvyšující se počet spokojených majitelů dřevěných domů stoupá a s tím i obliba nízkoenergetického bydlení. Na pozitivní vývoj tohoto trendu má také svůj podíl počet firem zabývajících se touto výstavbou. V dnešní době působí v České republice na trhu s dřevostavbami více jak 200 společností.

Věříme, že ucelená nabídka dřevostaveb a dřevovýroby přiláká jako každý rok velké množství odborníků, investorů, architektů a lidí se zájmem o spřízněné obory oken, podlah, dveří, nebo izolací.

Ty nejlepší firmy mají každý rok zastoupení na veletrhu DŘEVOSTAVBY, který umožňuje jejich setkávání, proto také mají zákazníci, ale i stavební a výrobní firmy dobrý přehled o stavu dnešního nízkoenergetického stavitelství.

Společnost CZECH PAN Vám zde představí: 

Výrobu unikátního sendvičového systému K-KONTROL a I-OSB dřevěných, lepených nosníků. Realizaci montovaných dřevostaveb, nízkoenergetických a pasivních rodinných domů, přístaveb, nástaveb, střech a průmyslových staveb.  D-TACK - kompletní systém folií, těsnících pásků a další, nejen pro Vaši střechu. Najdete nás ve stánku LK33, firmy Insowool se kterou spolupracujeme.

mapa areálu: zde

 

 

 

www.czechpan.cz, 26.04.2024 16:28